Em7565 error no service

Hi,
I have a problem with my EM7565 module as follows:

ATI3
Manufacturer: Sierra Wireless, Incorporated
Model: EM7565
Revision: SWI9X50C_01.14.02.00 2e210b jenkins 2020/08/19 14:18:39
IMEI: 001027009999999
IMEI SV: 12
FSN: UF846571510215
+GCAP: +CGSM


OK
AT+CIMI
452019942017612

OK
AAT!SKU?
SKU: Unset

OK
AT!IMPREF?
!IMPREF: 
 preferred fw version:    01.14.02.00
 preferred carrier name:  GENERIC
 preferred config name:   GENERIC_002.035_003
 preferred subpri index:  000
 current fw version:      01.14.02.00
 current carrier name:    
 current config name:     
 current subpri index:    000

 carrier name mismatch
 config name mismatch

OK
AT!PRIID?
PRI Part Number: 9907344
Revision: 001.001
Customer: Generic-M2M

Carrier PRI: 9999999_9907259_SWI9X50C_01.14.02.00_00_GENERIC_002.035_003

OK
AT!GSTATUS?
!GSTATUS: 
Current Time:  846              Temperature: 28
Reset Counter: 2                Mode:        LOW POWER MODE 


OK
AT+CGDCONT?
+CGDCONT: 1,"IPV4V6","m-wap","0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0",0,0,0,0
+CGDCONT: 2,"IPV4V6","","0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0",0,0,0,0

OK
AT!BAND?
Index, Name,                        GW Band Mask     L Band Mask 1    TDS Band Mask    L Band Mask 2    L Band Mask 3    L Band Mask 4
10, B2B1-B3B7B20                  0000000000C00000 0000000000080044 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000000

OK

AT!GSTATUS?
!GSTATUS: 
Current Time:  208              Temperature: 28
Reset Counter: 2                Mode:        LOW POWER MODE 


OK

AT+CPIN?
+CPIN: READY

OK
AT+CCID?
+CCID: 8984012002241478824F


OK
AT+CIMI
452019942017612

OK
AT!UIMS?
!UIMS: 0

OK
AT+CFUN?
+CFUN: 0

OK
AT!PCINFO?
State: Low Power Mode
LPM voters - Temp:0, Volt:0, User:0, W_DISABLE:0, IMSWITCH:1, BIOS:0, LWM2M:0, OMADM:0, FOTA:0, RFCAL:0
LPM persistence - None

OK
AT!USBCOMP?
Config Index: 1
Config Type:  3 (Generic)
Interface bitmask: 0000100D (diag,nmea,modem,mbim) 

OK
AT+COPS=?
ERROR
AT+COPS=?
ERROR
AT!SKU?
SKU: Unset

OK

How can I use it :sob: :sneezing_face:

Hi thinhnd07,

Your issue should be similar on this solved topic.

Thanks,

Hi Jerdung,`
I followed the instructions step by step. But on step number 6 the error

AT!IMPREF=“01.14,02,00,”",""

Is the command structure wrong?
Please give me its correct command structure.
Thanks :blush: