BC127-DEVKIT001 - 0x001A errors for iAP configurations


#1

We registered for the MFI, and purchased BC127-DEVKIT001-MFI in Avnet. Trying to enable iAP.

When we send commands which relate iAP configurations like:

get IAP_PARAMS

set ENABLE_IAP=ON

get ENABLE_IAP

always it returns the “Configuration not found” error:

ERROR 0x001A

Why does it happen? How can we use those configurations?

Here are responses for version command:

version 

BlueCreation Copyright 2016
Melody Audio V6.0.48 MFI
Build: 1472830521
        Bluetooth address 20FABB025933
        Profiles: A2DP AVRCP HFP BLE SPP PBAP MAP IAP
        Codecs: SBC

It says the dev kit is for MFi.

But, for config command, the response is like this:

AUDIO=0 0
AUDIO_ANALOG=15 15 1 OFF
AUDIO_DIGITAL=0 44100 64 100A00
AUTOCONN=0
BALANCE=100 100
BATT_CONFIG=OFF 145 4250 1500 150
BC_SMART_CONFIG=68E3 28F0 89F7 D93C
BEACON_DATA=0 00 11 22 33 44 55 66 77 88 99 AA BB CC DD EE FF 04 D2 16 2E EE
BLE_CONFIG=0 OFF 40 ON
BLE_CONN_PARAMS=128 12 6 40 0 400 50 400 400 61 400 400
BT_VOL_CONFIG=A A 10
CLASS_1=OFF
CMD_TO=20
COD=240404
CODEC=0 OFF
CONN_TO=0
DEEP_SLEEP=OFF
DEVICE_ID=0001 0002 0003 0004 0005 0006 0007 0008
DISCOVERABLE=2 0
ENABLE_BATT_IND=ON
ENABLE_CAPSENSE=OFF
ENABLE_LED=ON
ENABLE_SPP_SNIFF=OFF 0 0 0 0 0
GPIO_CONFIG=ON 0 255
HFP_CONFIG=OFF ON OFF OFF OFF
HIGH_SPEED=OFF OFF
LOCAL_ADDR=20FABB025933
MAX_REC=2
MM=OFF OFF 0 OFF OFF OFF OFF OFF
MUSIC_META_DATA=OFF
MUSIC_OLD_AVRCP=OFF
NAME=BC-025933
NAME_SHORT=BC25933
PIN=0000
PROFILES=2 0 2 0 2 1 2 1 0 0 1 1
REMOTE_ADDR=000000000000
SPP_UUID=00 00 11 01 00 00 10 00 80 00 00 80 5F 9B 34 FB
SSP_CAPS=3
TWS_CONFIG=OFF 1 2
UART_CONFIG=9600 OFF 0
USB_HOST=OFF
VREG_ROLE=1

It doesn’t include iAP related configurations.

We checked jumper settings for co-processor according to “Configuring IAP” doc. Here is the picture of our board:

It should correct.

So, what can be the problem?


#2

Still not solved. Can anyone help?


#3

@mlw Could you give us any advices to solve this?


#4

@shu223bonx,

I don’t have one of the blue dev kits, so you have configured it as per the below apps note as the jumper settings look different.

https://source.sierrawireless.com/~/media/support_downloads/airprime/application_notes_and_code_examples/41110796%20configuring%20iap%20rev%202.0_r1.ashx

I would also upgrade to a later version of firmware, for that we are going to need to supply this to you separately (because of Apple rules) so you are going to need to contact one of our channels can you choose one in your area and they should be able to facilitate this.

Regards

Matt


#5

Thanks @mlw for your response! Actually I checked my jumper settings according to the same document which you mentioned. My board’s version (v6) is different from the doc’s board. The settings should be correct, because I checked all of jumper settings.

OK, I’ll try to update the firmware. We are in Japan, so which channel should we contact to be facilitated the update?

Thanks!


#6

@shu223bonx,

This is the list of our distributors in Japan.

https://www.sierrawireless.com/distributor-page/#/c=Japan

I am not in the region so do not know the partners well but from what I do know I think I would go for Altima.

Regards

Matt