how to support depmod command on Legato 15.01

This forum has moved to http://forum.legato.io

how to support depmod command on Legato 15.01

Postby winstonwoo » Fri Mar 13, 2015 7:55 am

Hi champion,

I have made the Legato 15.01 distribution working on RA755x development kit, and when i try to run "depmod -a", there are some hints as "-sh: depmod : not found". Would you please give me some suggestion to solve this problem?
winstonwoo
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 28, 2014 11:23 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: how to support depmod command on Legato 15.01

Postby Moderator » Sun Mar 15, 2015 4:38 pm

Topic moved to correct section.

Regards,
Moderator
User avatar
Moderator
 
Posts: 281
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:32 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 times

Re: how to support depmod command on Legato 15.01

Postby CoRfr » Mon Apr 20, 2015 4:58 pm

winstonwoo wrote:Hi champion,

I have made the Legato 15.01 distribution working on RA755x development kit, and when i try to run "depmod -a", there are some hints as "-sh: depmod : not found". Would you please give me some suggestion to solve this problem?

Hi,

it seems you are looking for the yocto package 'module-init-tools-depmod'.

If you want to build an image with that tool, you can edit
meta-swi/meta-swi-mdm9x15/recipes-core/images/mdm9x15-image.inc
and append:
Code: Select all
IMAGE_INSTALL += "module-init-tools-depmod"


That should do the trick.
After a build you should get an image that is flashable with fastboot with depmod available. :D
CoRfr
 
Posts: 14
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:03 am
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time


Return to Legato Application Framework -- MOVED TO FORUM.LEGATO.IO

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests